Lyftmotorer

Taklyfthjälpmedel är anordningar som installeras i taket för att hjälpa personer med begränsad rörlighet att förflytta sig antingen självständigt, med hjälp av vårdpersonal eller närstående. Dessa anordningar använder ett system av remskivor och motoriserade skenor för att på ett säkert sätt transportera personer från en plats till en annan. Taklyfthjälpmedel kan användas i både bostäder och på sjukhus, och de erbjuder stort antal fördelar för användarna gentemot manuell förflyttning.

Kanske viktigast av allt är att taklyfthjälpmedel främjar självständighet genom att användarna kan röra sig fritt utan att behöva hjälp av någon annan person. Detta varierar dock mellan olika personer och vilka möjligheter de har till rörelse. Dessutom kan taklyfthjälpmedel bidra till att minska risken för skador genom att förebygga fall och främja korrekt lyftteknik. Om du funderar på att installera ett taklyfthjälpmedel i ditt hem eller på ett sjukhus, leta inte längre än till oss för att se till att anordningen installeras korrekt och att den uppfyller dina specifika behov.

På HES Hjälpmedel har vi över 20 års erfarenhet av hjälpmedel som taklyftar. Vi vet att en taklyft kan vara ett värdefullt verktyg för vårdpersonal. Därför erbjuder vi olika modeller för att passa alla behov.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen