info@heshjalpmedel.se

  •  Fri frakt vid köp över 2000 kr
  •  Snabba leveranser (2-7 dagar)
  •  Trygg betalning
0
Din varukorg är tom!

Integritetspolicy

 

För oss på HES Hjälpmedel är det alltid viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Vi följer alla lagar och regler som gäller för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information vi samlar in och hur den används. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med dina frågor eller funderingar kring hur vi hanterar dina uppgifter. H.e.s hjälpmedel och elservice AB Växthusvägen 10 435 33 Mölnlycke, Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Behöver du kontakta HES Hjälpmedel så hittar du kontaktuppgifter på hemsidan.

 


Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi hanterar uppgifter om dig lite olika beroende på om du är en oregistrerad kund som surfar runt och handlar, eller om du har skapat ett konto och därmed är medlem eller om du har registrerat att du vill ha information från oss genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Nedanför kan du läsa om vad som gäller för respektive kategori.

 


Uppgifter om dig som är kund

För att kunna hantera dina beställningar och köp behöver vi behandla de här uppgifterna om dig;

  •        Namn

  •        Adress, telefonnummer och e-post

  •        Personnummer (för vissa betalningsalternativ)

  •        Betalningsinformation och betalningshistorik

  •        Information om din beställning (t.ex. ordernummer, produkt, leveransadress och faktura)

Detta gör vi med den lagliga grunden fullgörande av köpeavtalet; utan den här informationen kan vi inte fullgöra vårt avtal med dig. Informationen sparar vi i 36 månader från det att leverans och betalning har skett för att kunna hjälpa dig med eventuella reklamations- och garantiärenden.

 

För att vi ska kunna följa de lagar och regler som gäller för oss måste vi behandla de här uppgifterna om dig;

  •        Namn

  •        Adress

  •        Betalningsinformation och betalningshistorik

  •        Information om din beställning (t.ex. ordernummer, produkt och leveransadress)

Detta gör vi med den lagliga grunden rättslig förpliktelse, vilket innebär att vi måste hantera uppgifterna för att följa de lagar som vi omfattas av. Ett exempel är bokföringslagen, och därför sparar vi den här informationen med begränsad åtkomst under 7 år + innevarande år.

 

För att vi ska kunna erbjuda en kundtjänst till dig behöver vi behandla de här uppgifterna om dig;

  •        Namn

  •        Telefonnummer och e-post

  •        Personnummer (för vissa betalningsalternativ)

  •        Betalningsinformation och betalningshistorik

  •        Information om din beställning (t.ex. ordernummer, produkt, leveransadress och faktura)

  •        Information som du själv lämnar ut i din kommunikation med oss

Detta gör vi med den lagliga grunden att behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att kunna svara på frågor från dig. Vi sparar informationen i 36 månader för att kunna lösa kundtjänstärenden men också för att kunna hantera eventuella reklamationsärenden.

 

För att kunna marknadsföra oss mot dig och visa våra produkter och erbjudanden både på vår sajt och genom samarbetspartners, hanterar vi de här uppgifterna om dig:

  •        IP

  •        Data som samlats in ifrån cookies och liknande, exempelvis vilka produkter du har klickat på och sidor du har besökt

  •        Ordernummer

Detta gör vi med den lagliga grunden att behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt berättigade intresse av att marknadsföra våra produkter till dig upp till ett år efter din senaste aktivitet på vår sajt. För att göra detta använder vi oss av olika externa annonstjänster och samarbetspartners. Du kan också läsa mer om denna insamling, delning och användning av data samt ta bort uppgifterna som hanteras via dessa kanaler genom att följa länkarna nedan:

Google: https://policies.google.com/privacy/partners

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences

 

Om du vill ha vårt nyhetsbrev, få olika erbjudanden, vara med i kundundersökningar, ge feedback eller ställa en fråga i vårt kundforum behöver vi hantera de här uppgifterna om dig;

  •        Namn

  •        Adress, telefonnummer och e-post

  •        Uppgifter du själv lämnar ifrån dig (t.ex. dina åsikter, din feedback och liknande)

Detta gör vi endast när vi fått ditt samtycke i samband med att du lämnar ifrån dig uppgifterna. Lagringstiden kan vara olika beroende på situation, men står alltid med i samtycket som du ger vid det tillfället, samtycket kan när som helst återkallas av dig som är registrerad.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen